• roxannavarinia

Ontdek jouw muze

“I am my own muse. I am the subject I know best. The subject I want to know better.” ~ Frida Kahlo

Mijn kunst visualiseert de krachtige vrouwen die binnenin ons leven. De muzes die ons inspireren en begeleiden. Zij die ons herinneren aan onze kracht, schoonheid en wijsheid. Zij die weten wie ze zijn en wat ze waard zijn. Vrouwen die zichzelf hebben bevrijd van het donker en hun innerlijk licht voluit laten schijnen.

Ben jij nieuwsgierig naar die krachtvrouw in jou? Door middel van een vragenlijst en persoonlijk gesprek zal ik een visualisatie krijgen die ik digitaal voor jou uitwerk in Photoshop. Laag voor laag ontstaat dan intuïtief het visuele verhaal wat zij jou te vertellen heeft. Als ik haar gecreëerd heb zal ze ook een boodschap voor jou hebben die ik voor je uit zal schrijven.


Ik zat zelf heel lang vast in het donker tot mijn muzes mij het licht en de kracht lieten zien die er werkelijk in mij verscholen zat. En dat gun ik jou ook, zodat jij jezelf volledig kan gaan laten zien, want alles zit al in jou! Je hoeft niemand meer te worden, je hoeft alleen maar jeZelf te zijn.

Ik kan je daar een visuele handreiking voor geven door jouw persoonlijke muze te creëren. Zij zal jou inspireren om terug te komen bij je eigen innerlijke kracht. Wees wie jij bent en own it! Hou van jezelf, daar ligt het ware geluk! 💖


Prijs: 395 euro

Wat zit hierbij inbegrepen?

✨ een gepersonaliseerd, uniek kunstwerk

✨ op canvas gedrukt

✨ vragenlijst om jouw muze te ontwaken

✨ mogelijkheid om eigen foto te gebruiken

✨ een kennismakings- en evaluatiegesprek

✨ de boodschap van de muze


Benieuwd naar jouw muze?

Stuur dan een mailtje naar art@roxannavarinia.nl of gebruik het contactformulier.


16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven